Enter here your message to your customers

Leveransinformation

Leveranser

Online8.se levererar till Sverige, Denmark, Norway, Finland, om inte annan överenskommelse gjorts. Leveranstiden är normalt 5-7 arbetsdagar via DHL(inom Sverige), vid beställning av lagerförda varor. Om ett betalsätt väljs som innebär extra bankdagar, t.ex. förskottsbetalning till Plus- eller Bankgirot, räknas leveranstiden efter det att online8.se mottagit betalningen till fullo. Vid beställning av ej lagerförda varor beräknas leverantiden normalt till 15 arbetsdagar med reservation för eventuell förlängning. Alla leveranser sker med av oss vald speditör.


www.online8.se reserverar sig för eventuella felaktigheter vilken kan få till följd att leverans kan komma att ske tidigare såväl som senare än beräknat. I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa Köpvillkor innan effektuering av order sker. Delleverans av order kan ske på kunds begäran och medför ytterligare fraktkostnader för kund om inte annan överenskommelse gjorts. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till www.online8.se vid beställningstillfället är korrekt. Om en försändelse ej hämtas ut, utgår en avgift för frakt, hantering och administration á 300:- inkl. moms.

Transportskadat gods

Om en vara från oss skadas i transporten får kund naturligtvis en ny vara snarast möjligt. Om en försändelse skadats i transporten, oavsett om skadan är väl synlig eller dold bör detta omedelbart anmälas till speditören eller till oss. Detta för att vi snarast möjligt skall kunna göra en omleverans eller på annat sätt avhjälpa felet.